Hur du Köper Glasögon med SmartBuyGlasses

Visste du att du kan få dina receptbelagda glasögon levererade direkt till din dörr? Du vill vara säker när du beställer online att du får korrekta glas som matchar dina behov. Därför vill återförsäljare som SmartBuyGlasses vara så noggranna som möjligt när det kommer till ditt recept.  

Var inte orolig, du behöver inte vara ett tekniskt geni. Det är faktiskt enkla steg du kan ta för att beställa glasögon online som gör det är till ett tillgängligt alternativ för alla glasögonbärare! Följ den här enkla guiden och du kommer vara redo att beställa dina glasögon online idag!

  1. Skaffa ditt recept

Det första du behöver göra är att besöka din optiker, vars jobb är att tydligt identifiera dina synfel. De är ansvariga att skriva ett recept till dig och svara på alla frågor du kan tänkas ha om din ögonvård. Optiker ska också vara tillgängliga att hjälpa dig när det kommer till dina skräddarsydda glasögon. De är också ansvariga för service som att mäta ditt pupillavstånd och erbjuda information för att hjälpa dig välja de bästa glasen och ramarna för ditt recept.  

SmartBuyGlasses Virtuella Prova På Teknologi

När du har fått ditt recept kan du gå till SmartBuyGlasses och välja vilka glasögon eller solglasögon som tilltalar dig. Glasögon är personligt till alla och därför har SmartBuyGlasses skapat ett virtuellt prova på verktyg. Den här teknologin tillåter dig att virtuellt prova på glasögonen genom att använda din webbkamera så det inte blir några överraskningar eller stil risker.  

  1. Skaffa den rätta ramen

 Har du redan ett par glasögon i tankarna? Du kan söka genom SmartBuyGlasses omfattande kollektion av designer glasögon och solglasögon och beställa direkt online. SmartBuyGlasses har alternativ för alla budgetar, stilar och ögonvårdsbehov.

Ramform

De rätta glasögonen tar fram dina bästa drag. Det första du bör tänka på är ansiktsform. Allt du behöver göra är att kolla i spegeln för att bestämma din ansiktsform och sedan kan du börja shoppa. 

Ramstorlek

Att veta vilka glasögon som bäst passar ditt ansikte är viktigt när det kommer till att välja de rätta glasögonramarna. Om dina glasögon är för stora eller för små kan de vara oproportionerliga sett till din ansiktsform. Om de är för lösa kommer de inte sitta säkert på ditt huvud men för smala kan begränsa ett korrekt blodflöde. Om du bara letar efter att byta ut dina ramar men gillar hur dina gamla passar så kan du bara kolla måtten som är ingraverat i ena skalmen.  

3. Lägg till ditt recept

När du har valt din ram så är det sista som finns kvar att göra att lägga till ditt recept. Hos SmartBuyGlasses kan du lägga till den här informationen manuellt eller ladda upp det i systemet.  

SmartBuyGlasses är Sveriges mest pålitliga glasögon butik online. Oavsett vilken stil eller ögonvård du behöver kan du vara säker på att hitta det du letar efter från deras stora urval av stilar och varumärken. SmartBuyGlasses erbjuder 24 månaders garanti, GRATIS frakt och de garanterar dig det bästa priset på marknaden.