Hur man klär sig trendigt och smakfullt: topp 5 stilregler

Att hitta nyckeln till din stil är aldrig lätt, men det finns universella regler som hjälper dig på vägen.

Jagar inte efter mode, utan odlar din personliga stil

Innan du spenderar pengar på supertrendiga och trendiga kläder, se till att dessa detaljer återspeglar din personliga stil. Sportig chic, boho-stil och andra modetrender är intressanta och ljusa, men inte för alla.

Investera i kvalitetsprodukter

Grunden för vilken garderob som helst bör vara grundläggande plagg och accessoarer som går med nästan allt och kommer aldrig att gå ur stil, till exempel gant rea dam.

Få klassikerna: en liten svart klänning, vit skjorta, svarta byxor, pumpar, kopplingsväskor etc. dölja. Experimentera sedan.

Hur man klär sig trendigt och smakfullt: topp 5 stilregler

Gör en vinn-vinn-uppsättning på tre

Välj från din garderob tre element, om än grundläggande, men perfekt kombinerade med varandra, där du kommer att känna dig bekväm i nästan alla situationer. Detta kit hjälper dig mer än en gång i stunder av förvirring eller brådska.

Var inte rädd för upprepningar

Vissa saker är bara gjorda för att bäras så ofta som möjligt. Grundstycken som vita skjortor, smala jeans, koftor och andra mångsidiga bitar är utformade för att paras ihop med andra, mer flamboyanta bitar. Så bär dem dag efter dag utan rädsla för att se tråkiga ut.

Använd grundläggande tillbehör

På samma sätt som du skapar en basgarderob är det möjligt att köpa grundsmycken som passar bokstavligen allt och ser väldigt snygga ut. Till exempel: en halsduk eller sjal, solglasögon, en midjeband, en kopplingsväska och klassiska pumpar med en extra lång tå. När du väl har köpt den här mångsidiga uppsättningen blir livet mycket enklare och bilderna mer intressanta.